El Candidat

Josep Serra, un expert en gestió pública

En quatre anys a l’equip de govern (2007-2011), Josep Serra es va convertir en un gran expert en la gestió pública, un coneixement que va utilitzar generosament per ensenyar el nou equip de govern d’ERC com funcionava l’Ajuntament. Tot i ser a l’oposició, en aquests quatre anys ha col·laborat honestament i desinteressada amb l’alcalde el seu govern, pel bé col·lectiu de Cardona.

Però ell hauria governat de forma molt diferent, i per això ha decidit encapçalar l’alternativa valenta a la forma de governar d’aquests quatre anys. Pagès de professió per convicció, és home de poques paraules però amb molta paraula. Si promet, compleix. El que no pot complir, no ho promet. Si hi ha reptes difícils, s’hi arrisca perquè el que és fàcil ja ho pot fer tothom.

Josep Serra ha format un equip amb bones idees, format per bones persones que han demostrat una enorme capacitat de treball. És un equip sòlid i compromès, amb membres disposats a destinar els millors anys de la seva vida a convertir Cardona en un bon lloc on viure, des d’on treballar i projectar-hi el futur; un lloc per estimar i sentir-se orgullós de tenir-hi o establir-hi les arrels.

No hi ha temps per perdre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s