Què farem?

que-farem

PROGRAMA CiU CARDONA

1. Descentralitzarem Cardona

Crearem els districtes de la vila, de la Coromina i dels barris de pagès. Cada districte tindrà un pressupost anual que gestionarà el consell de districte, format per regidors i veïns.

2. Eix de Negoci

Serà un híbrid de viver d’empresa i acceleradora de start-up, i acollirà emprenedors amb talent que vulguin posar en marxa o consolidar els seus projectes. Connectarà amb empreses i centres d’ensenyament.

3. Sala polivalent

Acollirà concerts, actes culturals i lúdics, activitats familiars i altres convocatòries que descarregaran el pavelló municipal (on bàsicament s’hi farà esport).

4. Pàrquing

150 places que eliminaran el problema de l’aparcament. El projectarem sota l’actual parc de la carretera del Miracle. Al damunt s’hi farà una moderna zona verda amb equipaments infantils i familiars.

5. Zona de motor

A la Plantada o en altres terrenys municipals (d’acord amb l’opinió dels usuaris) hi farem una moderna zona destinada als esports sobre rodes, també sense motor.

6. Heliport

En un terreny molt proper al CAP hi haurà un heliport perquè les urgències que necessitin trasllat en helicòpter siguin com han de ser: urgents de veritat.

7. Un pavelló en condicions

Instal·larem parquet a la pista del pavelló, renovarem els vestidors i farem que la graderia sigui còmoda i accessible.

8. Recuperació de camins

Ampliarem les rutes saludables i aprofitarem el projecte per recuperar el camí de la costa de la Coromina i altres que connectaven històricament el centre de Cardona amb els diferents barris de pagès.

9. Museu de Cultura

Als baixos de l’Ajuntament hi farem el Museu de Cultura de Cardona, on exposarem i explicarem els elements del nostre patrimoni cultural i festiu, com els gegants, la cargolera, el ball de bastons o les caramelles.

10. Dignificar la festa

Redactarem el Protocol de la Festa Major, que ordenarà i dignificarà els actes i el seu funcionament. Alhora, tindrem i protocolitzarem la Festa Major Infantil i proposarem a la ciutadania la Festa Major d’Hivern.

11. CardonaShopping.com

Crearem una plataforma de comerç electrònic i reserva obert a tots els establiments comercials, d’oci i hostaleria del municipi. Qui vulgui vendre online, podrà fer-ho sense inversió.

12. Urbanisme infantil

La plaça de la Fira tindrà parc infantil. Modernitzarem el de la carretera del Miracle i millorarem tots els que té el municipi. Amb el projecte “Zero barreres”, a més, es podrà passar en cotxet per tot arreu.

Et convidem a llegir tot el nostre programa.

Si governem, el complirem tot.

Tot significa el 100%.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s